Medlemskab

EU persondataforordning er gældende. I følge den må vi kun behandle personoplysninger, hvis den person, som oplysningerne handler om, har givet sit samtykke.

Normalt vil man tolke det således, at når en person fx selv melder sig ind i en forening eller melder sig som frivillig og afgiver personoplysninger, så ligger der et samtykke heri.

Vi bruger kun dit navn, adresse og  din mailadresse til kontingentopkrævning og eventuelt til orientering om vores aktiviteter. Tilmelder I to personner, sender vi disse hvert for sig. Alle kommunikation foregår via mail. I kan også følge med vores aktiviteter på vores Facebook side.

De oplysninger som du giver os her, og kun dem, er opbevaret i foreningens medlemsliste som er en del af vores regnskabsprogram. Dette er beskyttet med brugernavn og adgangskode. Kun bestyrelsen via kasserer har adgang hertil. Kassereren er foreningens dataansvarlige.


*******

Medlemskab af foreningen er personligt. Det gælder fra du har sendt denne indmeldelsesformular, og så længe du betaler den årlig kontingent, som sendes i januar. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi snarest en faktura med anvisning til betaling via Mobilepay eller bankoverførsel.


Glemmer du at betale, sender vi EN rykker. Du bliver slettet uden uderligere besked ved manglende betaling efter 10 dage.

Ved medlemskabs ophør  vil  dine personoplysninger blive slettet.


*******

Meldlemskabet af Vikingebyens Venner giver bl. a. mulighed for at leje/låne huset til privat arrangement eller til undervisning og lignende. Pris efter aftale med en repræsentant for bestyrelsen.

 

Felt markeret med *  skal udfyldes!

Jeg har læst ovenstående og jeg er indforstået med indhold.
 
Personlig medlemskab 75 kr
Personlig medlemskab for to personer (husk begge navne) 2 x 75 kr
Forening medlemskab 100 kr
Firma medlemskab 100 kr